De reis naar Jordanië

De eerste voorbereiding voor reis naar Jordanië zijn gestart. De reis is geboekt voor een tweewekelijkse reis in het voorjaar naar het midden-Oosten. Voor een bezoek aan het wereldwonder Petra, de Wadi woestijn om in de voetstappen van Lawrence of Arabia te volgen. Het bezoek aan de Dode Zee, het diepste punt op aarde en genieten in Aqaba aan de rode zee.

De reis zal beginnen in Amman, dan naar het noorden naar Jarash. Daarna langzaam afzakken naar het zuiden via de dode Zee, de Wadi woestijn via Petra naar het zuidelijkste puntje aan de rode zee.

De voorbereiding

De rondreis is geboekt, met het losse vliegticket. Plus een hotel overnachting van te voren. De Jordan Pass besteld voor de toegang op musea en opgravingen. Nu op detail gaan inlezen op het land in het midden – oosten. Met nog drie weken te gaan komt het avontuur nu dichtbij.

Uitstel dus nog even wat langer wachten

Doordat de hele wereld in de ban is van de corrona virus is ook mijn reis uitgesteld. Maar het is gewoon even wachten. In september zal de reis nu gaan plaats vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *